servicepakket

Service:

Het resultaat van een huwelijksreportage wordt bepaald door verschillende factoren. Op de eerste plaats de fotograaf zelf natuurlijk, maar het is eveneens van groot belang dat er op een vlotte, ontspannen manier kan gewerkt worden.

Daarom moet een huwelijk goed geregeld worden: Er moeten goede afspraken gemaakt worden! Ieder krijgt zijn taak en tracht rekening te houden met het werk van de anderen. Bij dit laatste durft het wel eens mislopen.

Om dit tegen te gaan hebben wij uit de vele ervaringen en relaties verschillende bedrijven samengebracht waarvan wij weten dat zij goed werk leveren aan gunstige prijzen. Ieder kent elkanders manier van werken.

Als één team met één doel: een tevreden en gelukkig bruidspaar! 

Ceremoniemeesters:

De ceremoniemeester is de gids door jullie huwelijksdag. Hij bepaalt het gezicht van jullie huwelijk, geheel volgens jullie wensen. Zijn taak gaat uiteraard veel verder dan enkel de portieren openen.

Hij zorgt ervoor dat alles en iedereen op de juiste tijd en op de juiste plaats zijn.

Hij is eigenlijk onmisbaar voor een geslaagd en stijlvol huwelijk zonder zorgen.

Bruidswagens:

Wij hebben een ruim aanbod in bruidswagens.

En wij kunnen er voor zorgen dat alles geregeld wordt, zodat u ten volle kan genieten van jullie huwelijksdag.

Bruidsbloemen:

Prachtige bruidsboeketten in diverse stijlen … Van corsage tot autostuk, volledig samengesteld en gemaakt volgens jullie wensen.

De bloemen worden ook door ons bezorgd op jullie huwelijksdag.

Versieringen:

Verhuur van planten- en bloemendecoraties specifiek voor huwelijken, zodat jullie huwelijksdag een extra feestelijke aankleding krijgt.

Rode lopers:

Voor dat feestelijk extra en klasse uitstraling, verhuren en plaatsen wij ook stijlvolle rode lopers.

Varia:

Verder kunt u bij ons ook nog terecht voor een ruim aanbod in gastenboeken, huwelijkskaarsen, kussentjes voor de ringen en andere kleinere dingen.